1260 X 560 Boulougari

Τα Soft Skills του μέλλοντος, ποια είναι και πως θα τα αναπτύξουμε

Τα Soft Skills του μέλλοντος, ποια είναι και πως θα τα αναπτύξουμε

Tην Τετάρτη 16 Φλεβάρη 🕑 στις 7:00μμ,  η Κατερίνα Μπουλούγαρη, ιδρύτρια της ΕQvibes, μίλησε στο μεγαλύτερο Φεστιβάλ Ηγεσίας στην Ελλάδα, στο Leading Minds, για τα soft skills του μέλλοντος.

Είπε χαρακτηριστικά “…αρχίζουμε και μετασχηματιζόμαστε σε ένα είδος όπου θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία σχεδόν παντού. Τα ρομπότ κάνουν ήδη σχεδόν όλη τη ρουτίνα για εμάς και στο μέλλον θα εκτελούν ακόμα καλύτερα όλες αυτές τις λειτουργίες που δεν έχουν να κάνουν με τη δημιουργική σκέψη, τη συνεργασία, την επίλυση προβλημάτων, τη διαπραγμάτευση, τη θεραπεία.

 Για παράδειγμα οι γιατροί στην κλινική τους πράξη έχουν αρκετές διαδικασίες ρουτίνας, λένε ότι στο μέλλον ένας  υπολογιστής θα μπορεί να κάνει ακόμα και την ιατρική διάγνωση.  Ιδανικά σε ένα καλό μέλλον ο γιατρός θα έχει περισσότερο χρόνο για να επικοινωνήσει και να βοηθήσει τον ασθενή του στη θεραπεία. Ιδανικά σε ένα καλό μέλλον ένα ρομπότ δεν θα γίνει ποτέ ένας καλός δικηγόρος,  όμως θα μπορεί να είναι χρήσιμο εργαλείο για την έρευνα του

….Σκεφτείτε! Ότι είναι εύκολο για τους ανθρώπους είναι δύσκολο για τους υπολογιστές. Έχει ενδιαφέρον να ξαναδούμε τι μας κάνει ανθρώπους, 👩‍👩‍👦‍👦 ποιες είναι αυτές οι ανθρώπινες ποιότητες 💜 που έχουν οδηγήσει το ανθρώπινο είδος στην εξέλιξη ….

 

 

https://leadingminds.gr/el/lm_speaker/katerina-mpoulougari/

 

Posted in News and tagged , , , , , , .