Μπουλούγαρη Κατερίνα Softskills educator & resilience coach

Κατερίνα Μπουλούγαρη, PhD (c)

Founder

H Κατερίνα Μπουλούγαρη έχει διανύσει ως εκπαιδεύτρια και coach, χιλιάδες ώρες εκπαίδευσης στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. Εδώ και 18 χρόνια, σχεδιάζει και υλοποιεί προγράμματα ήπιων δεξιοτήτων (soft skills) για μεγάλους πολυεθνικούς οργανισμούς στον τομέα της υγείας και των τηλεπικοινωνιών καθώς και για οργανισμούς του δημοσίου τομέα. Εξειδικεύεται σε θέματα συναισθηματικής νοημοσύνης, ανθεκτικότητας, mindfulness, δυναμικής των ομάδων, αποτελεσματικής επικοινωνίας.

Eίναι Certified Coach του Ινστιτούτου HeartMath. Μοιράζεται εργαλεία και τεχνικές του Ινστιτούτου, που βοηθούν τα άτομα να καλλιεργήσουν την ανθεκτικότητά τους και να υιοθετήσουν  πρακτικές mindfulness στην εργασιακή τους καθημερινότητα. Βοηθάει τις ομάδες να επικοινωνούν συνεκτικά, ισορροπώντας την καρδιά και το μυαλό για να πετυχαίνουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Στο επίκεντρο της δουλειάς της, βρίσκονται πάντα οι δεξιότητες της συναισθηματικής νοημοσύνης και η επικοινωνία που χτίζει εμπιστοσύνη.

Από το 2014 σχεδιάζει και υλοποιεί  ασθενοκεντρικά προγράμματα εκπαίδευσης και coaching στην Φροντίδα Υγείας.  Στα πλαίσια της διδακτορικής της διατριβής, εκπονεί, για τους γενικούς ιατρούς, ένα «εγχειρίδιο δεξιοτήτων επικοινωνίας για αλλαγή συμπεριφοράς, στα χρόνια αναπνευστικά νοσήματα». Επίσης είναι συντάκτρια του εκπαιδευτικού εγχειριδίου, «Χτίζοντας Εμπιστοσύνη: Βελτίωση δεξιοτήτων επικοινωνίας» (2018), για τη Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης. Συμμετείχε στην ομάδα που σχεδίασε και υλοποίησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, «Coaching Συνεργασίας και Αποτελεσματικότητας στη Δημόσια Διοίκηση»  (2015), για το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α).