με την Κατερίνα Μπουλούγαρη
WeAddHeart Facilitator

WeAddHeart
Κλειστές ομάδες για Eπιχειρήσεις & Οργανισμούς

Για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς που ενδιαφέρονται να εντάξουν στην κουλτούρα τους, πρακτικές διαλογισμού, όπως το WeAddHeart, και να προσφέρουν στο ανθρώπινο δυναμικό τους, την ευκαιρία να εξασκηθούν για να αποκτήσουν περισσότερη υγεία, ευεξία και πιο αρμονικές σχέσεις, υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας κλειστής ομάδας πρακτικής.

Η κλειστή ομάδα μπορεί να δοκιμάσει την εμπειρία του διαλογισμού, όποτε θέλει και για όσα άτομα επιθυμούν να συμμετέχουν.

Η διάρκεια της πρακτικής είναι περίπου 30 λεπτά και μετά υπάρχει χρόνος για συζήτηση. Η συνολική διάρκεια δεν υπερβαίνει τα 45 λεπτά.

Τα online events WeAddHeart είναι δωρεάν.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τις κλειστές ομάδες WeAddHeart για επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Τι είναι το WeAddHeart

Το “Προσθέτουμε Καρδιά” (WeAddHeart) είναι ένα κίνημα που εξαπλώνεται, σε όλο τον κόσμο, με στόχο να εμψυχώσει τους ανθρώπους να συνδεθούν με την καρδιά τους και τις καρδιές των άλλων.

Γιατί να συμμετέχω

Το WeAddHeart είναι ένας τρόπος να βελτιώσεις το επίπεδο της υγείας σου και της ευτυχίας σου και να συναντηθείς εγκάρδια με άλλους. Είναι επίσης ένας πρακτικός τρόπος να παίξεις το ρόλο σου στην εξύψωση της συλλογικής συνείδησης με στόχο τη δημιουργία περισσότερης δικαιοσύνης, κατανόησης και ειρήνης στον κόσμο.

Μια κοινότητα εστιασμένη στην καρδιά

Κάθε μήνα, ομάδες συνέρχονται για να εξασκήσουν απλές αλλά ισχυρές τεχνικές διαλογισμού που επικεντρώνονται στην καρδιά. Οι διαλογισμοί περιλαμβάνουν το βίωμα εγκάρδιων συναισθημάτων όπως φροντίδας, ευγνωμοσύνης και συμπόνιας για τον εαυτό σου και τους άλλους.

WeAddHeart

Mάθετε περισσότερα για τη διεθνή δράση εδώ:

Add more heart to your life | WeAddHeart